Om os

Velkommen til Cykelbox

– en sikker og stilfuld løsning til udendørs cykelparkering!

Cykelopbevaring i byrummet

Cykelbox.dk er en del af JP Group koncernen, hvor produktionsvirksomheden Johs. Pedersen a/s har fremstillingsansvaret for vores cykelbox-projekter.

Vi fremstiller p.t. to størrelse cykelboxe, som kan opstilles og sammensættes meget fleksibelt efter behov og i f.eks. en kombination med fritstående aflåselige cykel docks og mindre bagagerumsbokse.

Vi har skabt en Cykelbox med fokus på både funktionalitet og æstetik

//Om Cykelbox

En del af Johs. Pedersen

Johs. Pedersen a/s er en fabrik med hovedvægten lagt på jern- og metalproduktion indenfor:

Cykelboxe udviklet, produceret og monteret på vores fabrik i Viborg – med mulighed for tilpasning af kundeønsker afhængig af projektet.

Den automative bilindustri med hovedvægt på design, udvikling, test og produktion af udstødninger og karrosseridele til klassiske biler.

Vi leverer både til det såkaldte eftermarked via vort søsterselskab JP Group a/s samt direkte til de tyske bilfabrikker.

Togbranchen med fokus på tekniske komponenter til såvel togproducenter og -operatører – primært på det skandinaviske marked.

Vi har indgået eksklusive samarbejdskontrakter med det nu frasolgte selskab Johs. Pedersen TRAIN a/s på området omkring tog.

KNOW HOW

En del af noget større

Vi beskæftiger godt 50 medarbejdere i Johs. Pedersen a/s og har snart 50 års erfaring og knowhow indenfor ovennævnte forretningsområder.

Vi er en væsentlig del af den stærke JP Group koncern i Viborg, hvor vi beskæftiger i alt ca. 175 medarbejdere og omsætter for ca. 425 mio. DKK.

Folkene bag Cykelbox

Vi hos Cykelbox er stolte af vores talentfulde og engagerede team af medarbejdere, der udgør fundamentet for vores forretning. Vores daglige ledelse består af Martin, Kent og Jesper, der styrer virksomheden med ekspertise og dedikation. 

Martin Pedersen
Martin Pedersen CEO / Indehaver
Kent-Nedergaard.jpg
Kent Nedergaard Produktionsleder
Jesper-Knudsen.jpg
Jesper Knudsen Afdelingsleder